Tak

Tak uden fod

796,00 kr.

Tak, fordi...

For mange er formen på Tak indbegrebet af en stjerne. Dens mange takker har givet den sit navn.

Antal
1
Tilføj til kurv

Når de 30 moduler er samlet fremstår en 20-takket stjerne. En enkelt tak fjernes for at gøre plads til en pære. Tak på fod holdes fast med metalkugler i de tre nederste takker, som fæstner sig til magneterne i foden. Lampefoden understøtter geometrien i papirskærmen og løfter den smukke lampe op i højden. Foden er lavet hos Nielsen og Holsteins værksted på Stevns af FSC-certificeret kirsebær og valnød.

Tak fås også uden fod, som for nogle fremstår lettere i udtrykket.

Skulle der komme et nysgerrigt barn forbi med tomatsovs på fingrene eller skulle rødvinen skvulpe over i glasset, er alle bordlamper samlet uden brug af lim, hvorved de, forud for en fotokorrespondance, kan sendes ind til os til udskiftning og returnering for kun 450 kroner.

Diameter: 28 cm.

Ledning: 2 meter.

Pære: Lampen leveres med en sparepære med tre forskellige indstillinger: kraftig, mellem og dæmpet. Pæren er en kronepære på 4W til E27-fatning med 3.000 kelvin. Instruktioner til montering medfølger.

Leveringstid: Alt er håndlavet hos Holstein Folds og produktionen går i gang, når lampen er købt. Denne model har en forventet leveringstid på max to uger.