Forhandlere

Et udpluk af modellerne kan købes og bestilles i følgende butikker

Kraftværket, Østerbro

Her ligger Holstein Folds’ showroom og her kan du afhente dine køb. Kraftværket er et sted for københavnere med kognitive funktionsnedsættelser, der kan arbejde i beskyttet beskæftigelse med gartnerarbejde, café- og butiksdrift og pakkeri i omgivelser, der er indrettet efter medarbejdernes individuelle funktionsniveau.

Den filosofi passer godt med Holstein Folds’ ambitioner om et arbejdsmarked med lidt højere til loftet.

Showroomet er åbent tirsdag, onsdag og torsdag kl. 10-16 eller efter aftale.

I Lille Heddinge på Stevns ligger Nielsen og Holstein og Holstein Folds fælles butik og showroom. Her kan du se det største udvalg af Holstein Folds’ lamper, øreringe og fold-selv sæt. Det er også muligt at købe enkelte lamper med hjem og bestille, hvis den ønskede model ikke er på lager.

Nielsen og Holstein og Holstein Folds butik og showroom 

Broveshøjvej 11

Lille Heddinge

4673 Rødvig Stevns

NORDIC TREATS

Den lækreste butik med de lækreste sager: lakrids, dragée, chokolade - alt hvad den søde tand begærer. Plus lækkert dansk design.

Nordic Treats låner en Nordstjernen, så hvis du er ved Nørreport, så kig ind og se den og forkæl dig selv med nogle af Nordens mange fristelser.

Rosengården 14, st. tv.

1174 København K

Stevns Klint Experience

Til forhuset SKE med spisested og museumsbutik har Holstein Folds leveret 50 stk. Mangfold LED lyseholdere, der lige nu står og lyser om kap med solen. I museumsbutikken kan købes lyseholdere til eget hjem samt øreringe og fold-selv sæt.

På havnen i Hundested, nærmere bestemt Kajgaden 7D, ligger Galleri Syveren ved gallerist Lone Lopez Andersen. Her er udstillet forskellige bordlamper og pendler, øreringe, æsker og fold-selv sæt. Tag et smut forbi Hundested og oplev sandskulturene om sommeren og den hyggelige sommerstemning.