HOLSTEIN FOLDS giver lyset videre

"Den forskel origamien gjorde for mig, ønsker jeg at give videre.

Efter seks tumultariske år på arbejdsmarkedet fik jeg lyst til at skabe noget konkret og se noget ske og samtidig foretage mig noget, jeg kunne overskue. Med to sygemeldinger og en opsigelse i bagagen tog jeg min barndomshobby origamien op igen. Det skulle vise sig at blive et vendepunkt for mig.

At skabe noget smukt ud af noget så enkelt som et fladt stykke papir gav mig glæden tilbage. Langsomt genvandt jeg min tro på egne evner, og jeg fik håb og mod i forhold til at finde en vej videre i livet.
Folderierne har siden grebet om sig, og i dag er jeg indehaver af virksomheden Holstein Folds, hvor mine forældre i Nielsen og Holstein bidrager med lampefødder og -kroner og øvrig snedkerfaglig sparring.

Mine egne oplevelser og erfaringer med at få det bedre gennem kreativ udfoldelse ønsker jeg at bruge mit arbejdsliv på at give videre til andre. Derfor handler Holstein Folds også om at gøre fællesskabet arbejdsmarkedet mere inkluderende over for mennesker, der har svært ved at finde fodfæste på det - ligesom jeg selv oplevede det efter min egen opsigelse. Hvordan jeg arbejder for det, kan du læse mere om under Samarbejde.

Hvor der er lys er der håb og mit håb er, at den skabertrang, virkelyst, kærlighed og glæde, som mine lamper og øvrige produkter udspringer fra, lever videre i deres nye hjem. Lamperne kan købes i min webshop her og i showroomet i Kraftværket, Vordingborggade 15, 2100 København Ø. Butikkens åbningstider er tirsdage og torsdage kl. 10-16 - jeg er der tirsdage kl. 13.30-16 eller senere efter aftale. Se de øvrige forhandlere her."

 - Tune Holstein.