9.-10. april – the Creative Mind Experience, Øksnehallen

Creative Mind præsenterer et stort udvalg af blandt andet håndlavede møbler, billedkunst, smykker, design, keramik, tattoo og skulpturer – alt sammen noget der skal beundres, mærkes og føles, for at få den fulde oplevelse af kvaliteten og forståelsen af de mange timers indlevelse og arbejde bag.

Oplev art talks og live art i forlængelse af de fantastiske smagninger af udsøgte delikatesser, desserter, og spiritus.

Vi tager vores smukke bod med og fylder den med lamper, Fold-selv sæt, postkort og alt det andet, vores univers byder på. Glæd dig!

Læs mere og køb billetter her

14. april 2022 – Workshop geometrisk origami

Mange har efterspurgt det og nu er bønnerne blevet hørt.

Holstein Folds afholder sin første workshop, hvor deltagerne vil stifte bekendtskab med den modulære origami. Vi skal folde Snefnug designet af Tune Holstein, femtakkede stjerner (japansk folkeorigami) og de elskede postkort med fugl som luk. Hvis der er tid, afslører jeg, hvordan du kan give dit gækkebrev lidt mere kant... :) Max otte deltagere. Workshoppen er en introduktion til den geometriske origami og du vil gå inspireret derfra med forudsætninger for selv at designe nye modeller. Klik på billederne nedenfor og læs mere om de forskellige modeller og tilmeld dig, inden den første workshop bliver fyldt op. 

Dato: Skærtorsdag den 14. april 2022

Tid: Kl. 18.30-21.30

Sted: Kapau, Gothersgade 105 - lige ved Nørreport station

Pris: 425 inkl. materialer og forplejning

Forplejning: Kaffe, te og snacks

Tilmelding: Foregår med MobilePay eller ved at betale direkte i shoppen her. Send 425 kroner til 30528197 og skriv 'workshop' som kommentar. Så får du en besked tilbage som bekræftelse.

Lær at folde Tune Holsteins snefnug og hør om de forskellige variationsmuligheder, så du selv kan fortsætte derhjemme.
Lær at folde disse femtakkede stjerner. De er lidt svære, men når den er der, er det den største fryd!
Lær at folde disse smukke postkort og hør fortællingen om Sadako og de 1.000 traner. Kortene kan også foldes af halve A4-papirer og bruges til invitationer og lykønskninger

15.-17. juni 2022 - 3daysofDesign

Holstein Folds deltager i år i DDcateds udstilling i Kongernes Lapidarium (afstøbningssamlingen). I denne historiske bygning, skabt af Christian den 4., vil vi side et udvalg af vores designs og møde branchen og alle de andreprivate besøgende. DDcated er et netværk for design, rum og arkitektur, der er passioneret i forhold til det vigtige miks mellem møbler, design og arkitektur. Kom og gå rundt mellem afstøbninger - og udvalgte brands med møbler, design og arkitektur.

Tidligere begivenheder og udstillinger

2.-3. april - Flid Forårsmarked

Kom og oplev forårsstemningen i Nørrebrohallen sammen med Holstein Folds og de mange andre designere og kunsthåndværkere, der denne gang gæster. Udover belysning vil der være fokus på keramik, interiør, illustration, smykkedesign, kunsthåndværk samt tekstildesign.

Flid udvælger de deltagende udstillere ud fra kriterierne originalitet, formgivning, udformning samt produktionsmetode og bæredygtigt materialevalg - så skru forventningerne op og kom og bliv begejstret!

Dørene åbner kl. 11 og lukker kl. 17 lørdag og søndag og der er entre i døren på 30 kr.

Læs mere her

9.-20. december kl. 14-20 – Holstein Folds på Gallopperiet

Så nærmer vi os med hastige skridt den magiske aften - men vi kan godt lige nå forbi Staden. Alle kender Den Grå Hals julemarked, men færre kender julemarkedet i Gallopperiet. Kom og oplev den hyggelige stemning til dette julemarked på Christiania, hvor man rent faktisk kan bevæge sig frit rundt, nyde et dejligt måltid i caféen og købe både treprikket merchandise, smukke lamper, ophæng med videre og vores medudstilleres keramik, smykker, upcyclede møbler osv.

Tune vil sidde og vide, hvordan lamperne eller Holstein Folds' øvrige interiør bliver til.

Vi glæder os til at hilse på jer.

4.-5. december kl. 11-17 – Holstein Folds på Flids julemarked

Igen i år (kun afbrudt af sidste års corona) deltager Holstein Folds på Flids julemarked - måske Danmarks hyggeligste julemarked. Kom og se de smukke lamper, gør et godt køb. Med vores Fold-selv sæt er hyggen sikret og med dét til juleklippedagen eller de mørke aftener kommer den originale og delikate julepynt i hus. Så bliver det alligevel jul.

27.-28. november kl. 10-16 – Holstein Folds på Gammelgaards julemarked

I år deltager Holstein Folds for første gang på Gammelgaard Kunsthals julemarked. Markedet er kendt for et højt kunstnerisk niveau og noget for ethvert håndværk og selvfølgelig også enhver smag. Vi glæder os til at se jer og fortælle om lamperne og mulighederne for selv at prøve kræfter med origamien.

9.-10. oktober 2021 – Flids efterårsmarked

Holstein Folds deltager i Flids julemarked. Flid er særdeles velkurateret og byder på nogle af landets mest kreative, smukke og nyskabende værker. Der er lidt af det hele og vi kommer med vores lamper, postkort, Snefnug og Fold-selv sæt til de kreative. Vi glæder os til at møde jer og tale med jer om vores folder.

27. september til 24. oktober 2021 – Holstein Folds hos Muji, Illum 4. sal. Ønsk og fold - 1.000 traner

Tune Holstein sidder frem til 24. oktober og folder traner og lærer dig det.

Det er gratis at deltage og man kan bare komme og sætte sig - tidsreservation er ikke nødvendig.

Tune fortæller: "Folk har indtil videre ønsket sig alt fra ægteskaber til evig ungdom og ønsket for venner på hospitaler eller veninder, der kan føde når end det skulle være. Der er mange anledninger til at ønske for sig selv eller hinanden eller andre - og her fortæller flere, at det har været meningsfuldt for dem at skrive ønsket ned på et stykke papir, folde en trane af det og bidrage til Mujis senba zuru-projekt - at folde 1.000 traner i anledning af butikkens 1 års fødselsdag i Danmark."

Så kom og skriv dit ønske ned, fold en trane med Tune og lad den komme på snor, som man gør det ifølge traditionen i Japan. Ved Tunes fravær er det personalet i Muji, der hjælper med at folde en trane.

Oktober 2020

Holstein Folds udstiller i Egedal Kommunes Kunstforening på Rådhuset. Vi tager lidt til væggen med, pendler og lamper og så viser vi processen frem fra de indledende eksperimenter i form af farverige folderier frem.