27. september til 24. oktober 2021 – Holstein Folds hos Muji, Illum 4. sal. Ønsk og fold - 1.000 traner

Tune Holstein sidder frem til 24. oktober og folder traner og lærer dig det.

Det er gratis at deltage og man kan bare komme og sætte sig - tidsreservation er ikke nødvendig.

Tune fortæller: "Folk har indtil videre ønsket sig alt fra ægteskaber til evig ungdom og ønsket for venner på hospitaler eller veninder, der kan føde når end det skulle være. Der er mange anledninger til at ønske for sig selv eller hinanden eller andre - og her fortæller flere, at det har været meningsfuldt for dem at skrive ønsket ned på et stykke papir, folde en trane af det og bidrage til Mujis senba zuru-projekt - at folde 1.000 traner i anledning af butikkens 1 års fødselsdag i Danmark."

Så kom og skriv dit ønske ned, fold en trane med Tune og lad den komme på snor, som man gør det ifølge traditionen i Japan. Ved Tunes fravær er det personalet i Muji, der hjælper med at folde en trane.

Tidligere begivenheder og udstillinger

9.-10. oktober 2021 – Flids efterårsmarked

Holstein Folds deltager i Flids julemarked. Flid er særdeles velkurateret og byder på nogle af landets mest kreative, smukke og nyskabende værker. Der er lidt af det hele og vi kommer med vores lamper, postkort, Snefnug og Fold-selv sæt til de kreative. Vi glæder os til at møde jer og tale med jer om vores folder.

Oktober 2020

Holstein Folds udstiller i Egedal Kommunes Kunstforening på Rådhuset. Vi tager lidt til væggen med, pendler og lamper og så viser vi processen frem fra de indledende eksperimenter i form af farverige folderier frem.