Tidligere begivenheder og udstillinger

Flid forårsmarked - 6.-7. april kl. 11-17

Over 100 udvalgte kunsthåndværkere, kunstnere og designere i Nørrebrohallen i København. Kom og sede nye øreringe og hør om lamperne og Holstein Folds’ sociale ambitioner.

Entre: 40 kroner.

Find begivenheden på Facebook her

Finders Keepers 23.-24. marts kl. 11-17

FindersKeepers åbner dørene til Skandinaviens største Designmarked i Øksnehallen den 23.–24. marts fra (10 ved billetter købt i forsalg) kl. 11-17. Entre 70kr.

Øksnehallen danner rammen om FindersKeepers designmarkeder i København og med sine 5.500 m2 er der masser af plads til 250+ dygtige designere, kunstnere og kreative iværksættere.

På markedet tager papir med til øreringe, så du selv kan vælge og få foldet dine egne.

Find begivenheden på Facebook her

WERKdesignmarked - 27. maj

Det her bliver hyggeligt.

WERKdesignmarked vil præsentere det fynske publikum for nogle at Danmarks dygtigste etablerede og up-coming designere og kunsthåndværkere.

Personerne bag skriver, at fynboerne har lært Frederiksøen at kende, som et sted med mange utraditionelle kulturtilbud. En del kunsthåndværkere har værksteder her og Kammerateriet er nærmeste nabo til Rundbuehallerne. De har udskænkning og “strandbar”, som holder åbent, mens markedet løber af stablen. Der findes desuden en lille fiskerestaurant med take away. Vi sørger for, at der kan købes god kaffe. 

Vi glæder os til at møde fynboerne og give vores fynske kunder mulighed for at se mere og tale om folderne, fællesskabet og fremtiden arbejdsmarked.

Følg med på deres instagramprofil her.

Flid forårsmarked - 1.-2. april kl. 11-17

Over 100 udvalgte kunsthåndværkere, kunstnere og designere i Nørrebrohallen i København. Kom og sede nye øreringe og hør om lamperne og Holstein Folds’ sociale ambitioner.

Entre: 40 kroner.

Jul hos Nielsen og Holstein & Holstein Folds

Klokken 10-17 de tre første weekender i december holder Nielsen og Holstein & Holstein Folds Åbent Showroom i Lille Heddinge på Stevns. Vi byder på lidt til juleganen og elsker at dele vores glæde ved det gode håndværk. Kom og oplev lamperne fra Holstein Folds oplyse det nye showroom og komplementere de smukke snedkerfrembringelser såsom serveringsbakker, hyldesystemer, diverse drejede beholdere, de geniale skifterammer. For alle produkter er der kælet for form og detalje.

Der vil også være mulighed for at købe nogle af de mindre genstande fra Holstein Folds såsom LED lyseholdere (på vej!), fold-selv sæt, øreringe og julekort.

Arrangementet sker i samarbejde med julevaerk.dk. Det er oplagt at deltage i denne begivenhed i forbindelse med et besøg på Stevns Klint Experience.

Adressen er Broveshøjvej 11, 4673 Rødvig Stevns.  

6. december - Jul på Kraftværket

Tirsdag den 6. december kl. 13.30-16.30 juler Kraftværket igennem. Kraftværket er der, hvor jeg har mit værksted og snart får showroom. Det er et beskyttet beskæftigelsestilbud og dagtilbud for folk med kognitive funktionsnedsættelser.På denne dag viser jeg mine æsker, julekort, fold-selv sæt og alle de nye øreringe frem for gæsterne interesserede. Jeg har også to lamper stående, som man kan bestille og afhente ugen efter.

3. og 4. december - fold julekort med flyveøgler

De to første weekender i december sidder jeg kl. 10-12 i Stevns Klint Experience og folder julekort med alle dem, der har købt billet til det. Det kan gøres via deres hjemmeside her.

19. november – Workshop geometrisk origami

Mange har efterspurgt det og nu er bønnerne blevet hørt.

Holstein Folds afholder sin første workshop, hvor deltagerne vil stifte bekendtskab med den geometriske origami. Vi skal folde Snefnug og gaveæsker designet af Tune Holstein, og vi starter med at høre fortællingen om Sadako og de tusind traner og folde vores egen trane. Max otte deltagere. Workshoppen er en introduktion til den geometriske origami og du vil gå inspireret derfra med forudsætninger for selv at folde videre derhjemme. Klik på billederne nedenfor og læs mere om de forskellige modeller og tilmeld dig. 

Dato: lørdag den 19. november 2022

Tid: Kl. 13-17.

Sted: Kraftværket, Vordingborggade 15, Østerbro

Pris: 285 inkl. materialer og forplejning

Forplejning: Kaffe, te og snacks

Tilmelding: Foregår med MobilePay - så får du en besked tilbage som bekræftelse.

16. juni-4. september 2022 - VæRK 21

For tredje år i træk udstiller folkene bag VæRK 21 i det gamle Stevns Musæum i Højerup på Stevns. Ni lokale kunsthåndværkere med 1001 ideer til kunsthåndværk, grafik, pilefletning, lamper, smykker, møbler, husgeråd, tekstiler og belysning. En udstilling i dialog med naturen og kulturen på Stevns.

Der er fri entre på udstillingen og der er åbent hver dag hele sommeren kl. 11-17.30.

Ved siden af ligger Traktørstedet, hvor man kan få en dejlig frokost og sende ungerne på legepladsen eller iskiosken, når man når til kaffen. Middelalderkirken Højerup Gamle Kirke, der i 1928 mistede sit kor og en del gravpladser til havet står stadig og kan udforskes. Adgang til Trampestien langs Stevns Klint er lige ved siden af.

9.-10. april – the Creative Mind Experience, Øksnehallen

Creative Mind præsenterer et stort udvalg af blandt andet håndlavede møbler, billedkunst, smykker, design, keramik, tattoo og skulpturer – alt sammen noget der skal beundres, mærkes og føles, for at få den fulde oplevelse af kvaliteten og forståelsen af de mange timers indlevelse og arbejde bag.

Oplev art talks og live art i forlængelse af de fantastiske smagninger af udsøgte delikatesser, desserter, og spiritus.

Vi tager vores smukke bod med og fylder den med lamper, Fold-selv sæt, postkort og alt det andet, vores univers byder på. Glæd dig!

Læs mere og køb billetter her

14. april 2022 – Workshop geometrisk origami

Mange har efterspurgt det og nu er bønnerne blevet hørt.

Holstein Folds afholder sin første workshop, hvor deltagerne vil stifte bekendtskab med den modulære origami. Vi skal folde Snefnug designet af Tune Holstein, femtakkede stjerner (japansk folkeorigami) og de elskede postkort med fugl som luk. Hvis der er tid, afslører jeg, hvordan du kan give dit gækkebrev lidt mere kant... :) Max otte deltagere. Workshoppen er en introduktion til den geometriske origami og du vil gå inspireret derfra med forudsætninger for selv at designe nye modeller. Klik på billederne nedenfor og læs mere om de forskellige modeller og tilmeld dig, inden den første workshop bliver fyldt op. 

Dato: Skærtorsdag den 14. april 2022

Tid: Kl. 18.30-21.30

Sted: Kapau, Gothersgade 105 - lige ved Nørreport station

Pris: 425 inkl. materialer og forplejning

Forplejning: Kaffe, te og snacks

Tilmelding: Foregår med MobilePay eller ved at betale direkte i shoppen her. Send 425 kroner til 30528197 og skriv 'workshop' som kommentar. Så får du en besked tilbage som bekræftelse.

Lær at folde Tune Holsteins snefnug og hør om de forskellige variationsmuligheder, så du selv kan fortsætte derhjemme.
Lær at folde disse femtakkede stjerner. De er lidt svære, men når den er der, er det den største fryd!
Lær at folde disse smukke postkort og hør fortællingen om Sadako og de 1.000 traner. Kortene kan også foldes af halve A4-papirer og bruges til invitationer og lykønskninger

15.-17. juni 2022 - 3daysofDesign

Holstein Folds deltager i år i DDcateds udstilling i Kongernes Lapidarium (afstøbningssamlingen). I denne historiske bygning, skabt af Christian den 4., vil vi side et udvalg af vores designs og møde branchen og alle de andreprivate besøgende. DDcated er et netværk for design, rum og arkitektur, der er passioneret i forhold til det vigtige miks mellem møbler, design og arkitektur. Kom og gå rundt mellem afstøbninger - og udvalgte brands med møbler, design og arkitektur.