9.-10. april - Holstein Folds – the Creative Mind Experience, Øksnehallen

Creative Mind præsenterer et stort udvalg af blandt andet håndlavede møbler, billedkunst, smykker, design, keramik, tattoo og skulpturer – alt sammen noget der skal beundres, mærkes og føles, for at få den fulde oplevelse af kvaliteten og forståelsen af de mange timers indlevelse og arbejde bag.

Oplev art talks og live art i forlængelse af de fantastiske smagninger af udsøgte delikatesser, desserter, og spiritus.

Vi tager vores smukke bod med og fylder den med lamper, Fold-selv sæt, postkort og alt det andet, vores univers byder på. Glæd dig!

Tidligere begivenheder og udstillinger

9.-20. december kl. 14-20 – Holstein Folds på Gallopperiet

Så nærmer vi os med hastige skridt den magiske aften - men vi kan godt lige nå forbi Staden. Alle kender Den Grå Hals julemarked, men færre kender julemarkedet i Gallopperiet. Kom og oplev den hyggelige stemning til dette julemarked på Christiania, hvor man rent faktisk kan bevæge sig frit rundt, nyde et dejligt måltid i caféen og købe både treprikket merchandise, smukke lamper, ophæng med videre og vores medudstilleres keramik, smykker, upcyclede møbler osv.

Tune vil sidde og vide, hvordan lamperne eller Holstein Folds' øvrige interiør bliver til.

Vi glæder os til at hilse på jer.

4.-5. december kl. 11-17 – Holstein Folds på Flids julemarked

Igen i år (kun afbrudt af sidste års corona) deltager Holstein Folds på Flids julemarked - måske Danmarks hyggeligste julemarked. Kom og se de smukke lamper, gør et godt køb. Med vores Fold-selv sæt er hyggen sikret og med dét til juleklippedagen eller de mørke aftener kommer den originale og delikate julepynt i hus. Så bliver det alligevel jul.

27.-28. november kl. 10-16 – Holstein Folds på Gammelgaards julemarked

I år deltager Holstein Folds for første gang på Gammelgaard Kunsthals julemarked. Markedet er kendt for et højt kunstnerisk niveau og noget for ethvert håndværk og selvfølgelig også enhver smag. Vi glæder os til at se jer og fortælle om lamperne og mulighederne for selv at prøve kræfter med origamien.

9.-10. oktober 2021 – Flids efterårsmarked

Holstein Folds deltager i Flids julemarked. Flid er særdeles velkurateret og byder på nogle af landets mest kreative, smukke og nyskabende værker. Der er lidt af det hele og vi kommer med vores lamper, postkort, Snefnug og Fold-selv sæt til de kreative. Vi glæder os til at møde jer og tale med jer om vores folder.

27. september til 24. oktober 2021 – Holstein Folds hos Muji, Illum 4. sal. Ønsk og fold - 1.000 traner

Tune Holstein sidder frem til 24. oktober og folder traner og lærer dig det.

Det er gratis at deltage og man kan bare komme og sætte sig - tidsreservation er ikke nødvendig.

Tune fortæller: "Folk har indtil videre ønsket sig alt fra ægteskaber til evig ungdom og ønsket for venner på hospitaler eller veninder, der kan føde når end det skulle være. Der er mange anledninger til at ønske for sig selv eller hinanden eller andre - og her fortæller flere, at det har været meningsfuldt for dem at skrive ønsket ned på et stykke papir, folde en trane af det og bidrage til Mujis senba zuru-projekt - at folde 1.000 traner i anledning af butikkens 1 års fødselsdag i Danmark."

Så kom og skriv dit ønske ned, fold en trane med Tune og lad den komme på snor, som man gør det ifølge traditionen i Japan. Ved Tunes fravær er det personalet i Muji, der hjælper med at folde en trane.

Oktober 2020

Holstein Folds udstiller i Egedal Kommunes Kunstforening på Rådhuset. Vi tager lidt til væggen med, pendler og lamper og så viser vi processen frem fra de indledende eksperimenter i form af farverige folderier frem.