Kuben - 1 lampe, 4 skærme

Den med stregerne

900,00 kr.

Kuben passer med sin beskedne størrelse perfekt ind i selv den mindste, men også den mørkeste krog. Dens lys er lige så behageligt som det er blødt, og man kan betragte mønstret helt uden at skulle misse med øjnene. Vælg og køb din favorit her.

Begrænset oplag.

Antal
1
Tilføj til kurv

Kuben er udført af 22 moduler, der er samlet til en kubisk (terningeformet) skærm, der passer ned på lampefoden, der er fremstillet af sipomahogni. Træ såvel som papir er udført i hånden af FSC-certificerede materialer. Der er ikke brugt lim til at samle lampen - kun origami.

Modulerne er foldet af strimler, der er blevet til ved at dele et stort ark pergamentpapir gentagne gange. Flapper og lommer kan samles med hinanden, og det er lommernes folder og den rækkefølge de samles i, der afgør mønstret.

De fire forskellige varianter er navngivet ud fra det, de ligner: den med cirklerne, den med stregerne, den med blomsterne og den med dobbeltstregerne.

Der er et begrænset antal lampefødder på lager. Når skærmen købes, godkendes ordren og foldningen går i gang. Din nye lampe afsendes inden for to uger fra købsdato.

Diameter: 12,5 cm.

Ledning: 2 meter med tænd/sluk-knap.

Pære: Lampen har en E27-fatning og leveres med en kronepære. Lampen kan kun benyttes med kronepære, da kun denne størrelse passer til lampen.

Leveringstid: Alt er håndlavet hos Holstein Folds og produktionen går i gang, når lampen er købt. Den forventede leveringstid på denne model er 1 uge. Se evt. leveringsbetingelserne nederst på siden.