Æsker 21. januar

525,00 kr.

Lørdag den 21. januar folder vi æsker.


En æske består af et låg og en bund. På denne workshop lærer du først den originale femkantede version og herefter opnår du en forståelse af, hvordan designet kan varieres, så dine æsker også kan blive seks-, syv-, otte- osv.-kantede. Se de forskellige variationsmuligheder på billederne.


På workshoppen sørger Tune for materialerne, men det er også muligt at bruge dit eget papir, tapetrester eller andet foldbart materiale. Tag med hvad du har og lad os se, om det kan bruges.


De originale æsker er oprindeligt designet til en urmager, der efterspurgte eksklusiv emballage til en serie af luksuriøse ure med håndmalede mikromalerier på urskiven, håndsyede læderremme og individuelle graveringer på bagsiden.

Antal
1
Tilføj til kurv

Kom med på workshop sammen med andre nysgerrige. Det er sjovt og lærerigt, og du går derfra med inspiration til, hvordan du kan fortsætte derhjemme. 

Vælg mellem fire lørdage på Kraftværket, Vordingborggade 15, 2100 København Ø.


21. januar kl. 9-17: Æsker

18. februar kl. 9-17: Moduler til collage

11. marts kl. 10-16: Snefnug til påskepynten

15. april kl 10-16: Megafugle til haven/altanen


Det bliver så interessant, at frokosten bliver noget, der bare skal overstås - derfor tager du den selv med. Snacks og kaffe/te sørger jeg for.

Du går hjem med forudsætningerne for selv at lege og lære videre i dit eget tempo - og helt uden lim og saks.


Materialer er inkluderet i prisen, men medbring gerne dit eget foldbare: plakater, noder, søkort, tapetrester osv. - så skærer vi det til (gælder ikke megafugle).


Køb workshoppen her. Du får en tilmeldingsbekræftelse retur på SMS eller mail, når dit køb er modtaget. Du kan også MobilePay'e 525/pers til 30528197 med kommentaren ‘Workshop + dato + dit navn’.


PS: Der bliver løbende meldt datoer ud for kommende workshops og stedet er som udgangspunkt i København. Følg med ved at skrive dig op til nyhedsbrevet i formularen nederst på forsiden.