Æsker

420,00 kr.

Lørdag den 4. november kl. 10-16 folder vi æsker.


Lær at folde Holstein Folds smukke æskekoncept.

På denne workshop lærer du først den originale femkantede version af låget, og du lærer at folde bunden samt det indlæg, der hører til - det er det røde papir på billede 3.

Herefter kan du variere designet, så dine æsker også kan blive seks-, syv-, otte- osv.-kantede. Se de forskellige variationsmuligheder på billederne.


De originale æsker er oprindeligt designet til en urmager, der efterspurgte eksklusiv emballage til en serie af luksuriøse ure med håndmalede mikromalerier på urskiven, håndsyede læderremme og individuelle graveringer på bagsiden. Æskerne kan bruges til gaver, til at rumme gode tanker og som dekoration.

Antal
1
Tilføj til kurv

På workshoppen sørger Tune for materialerne, men det er også muligt at bruge dit eget papir, tapetrester eller andet foldbart materiale. Tag med hvad du har og lad os se, om det kan bruges.


På workshoppen lærer du noget nyt, du bliver udfordret og kommer i flow. Det bliver så interessant, at frokosten bliver noget, der bare skal overstås - derfor tager du den selv med. Snacks og kaffe/te sørger jeg for.

Du går hjem med forudsætningerne for selv at lege og lære videre i dit eget tempo - og helt uden lim og saks.

Materialer er inkluderet i prisen, men medbring gerne dit eget foldbare: plakater, noder, søkort, tapetrester osv. - jeg har fem-, seks-, syv- og ottekanter, så muligheder er mange.

Workshoppen foregår lørdag den 4. november kl. 10-16 på Kraftværket, Vordingborggade 15 (indgang ved det orange skilt).


Køb workshoppen her. Du får en tilmeldingsbekræftelse retur på SMS eller mail, når dit køb er modtaget. Du kan også MobilePay'e 525/pers til 30528197 med kommentaren ‘Workshop + dato + dit navn’.


PS: Der bliver løbende meldt datoer ud for kommende workshops og stedet er som udgangspunkt i København. Få information om andre workshops ved at skrive dig op til nyhedsbrevet i formularen nederst på forsiden.