Vågelampe - en lampe til generationer

1.596,00 kr.

Denne lampe er designet med babys sarte øjne og forældrenes ønske om en funktionel og æstetisk vågelampe til de natlige aktiviteter, som et liv med baby indebærer.

Antal
1
Tilføj til kurv

Skærmen er samlet af de samme moduler, der går igen på noget af mit vægkunst. Skærmen er sat på en klods med svalehaleophæng, der sikrer, at barnet ikke kan komme til at rive den af væggen. Ophænget er lavet af lokal stevnsk valnød hos Nielsen og Holstein på Stevns.

Det særlige ved vågelampen er, at skærmen kan tages af og erstattes med en ny skærm af et andet papir. På den måde kan lampen holde hele barnets liv ligesom forældre, søskende eller bedsteforældre også kan tage den i brug med en skærm efter deres ønske.

Ved køb kontakter jeg dig og hører nærmere om dine ønsker til papirvalg med mere.

Diameter: 33 cm.

Ledning: 2 meter.

Afstand til væg: 10 cm.

Pære: Lampen leveres med en sparepære med tre forskellige indstillinger: kraftig, mellem og dæmpet. Pæren er en kronepære på 4W til E27-fatning. Instruktioner til montering medfølger.

Leveringstid: Alt er håndlavet hos Holstein Folds og produktionen går i gang, når lampen er købt. Vægophænget bag på lampen er også lavet i hånden - på Nielsen og Holsteins finsnedkeri på Stevns. De kan have andre ordrer og derfor kan leveringstid på op til seks uger forekomme. Oftest går det dog hurtigere. Se evt. leveringsbetingelserne nederst på siden.