Kometen

1.884,00 kr.

Kometen er 30 moduler, der pga. sine mange overlap skaber denne lampes karakteristiske kaleidoskopiske effekt.

Antal
1
Tilføj til kurv

Kometen er landet og det er sket på en lampefod fremstillet i samarbejde med Nielsen og Holstein på Stevns af FSC-certificeret mahogni.

"Der er så mange fortællinger i den". Sådan har en kunde beskrevet Kometen med henvisning til de mange lag papir, der overlapper hinanden. Det særlige modul til denne lampe gør, at der visse steder ligger 12 lag papir oven på hinanden - andre steder blot to.

Skulle der komme et nysgerrigt barn forbi med tomatsovs på fingrene eller skulle rødvinen skvulpe over i glasset, er alle bordlamper samlet uden brug af lim, hvorved de, forud for en fotokorrespondance, kan sendes ind til os til udskiftning og returnering for kun 450 kroner + porto.

Diameter: 22 cm.

Ledning: 2 meter med gennemgangsafbryder.

Pære: Lampen har en E27-fatning og der anbefales en LED-pære på 4W og 3.000 kelvin. Instruktioner til montering medfølger.

Leveringstid: Alt er håndlavet hos Holstein Folds og produktionen går i gang, når lampen er købt. Den forventede leveringstid på denne model er max to uger. Se evt. leveringsbetingelserne nederst på siden.