Kometen

Ø 25 cm

1.000,00 kr.

Kometens harmoniske kugleform skaber en dynamisk kontrast til lampens kaleidoskopiske detaljerigdom. Fås i to størrelser: original og en større.

Antal
1
Tilføj til kurv

"Der er så mange fortællinger i den". Sådan har en kunde beskrevet Kometen med henvisning til de mange lag papir, der overlapper hinanden. Det særlige modul til denne lampe gør, at der visse steder ligger 12 lag papir oven på hinanden - andre steder blot to. Lampen er åbnet i bunden, så lyset kan strømme ned over eksempelvis spisebordet eller fuldende hyggekrogen derhjemme. Velegnet på række over spisebordet eller i et hjørne, hvor den også vil dekorere væggen med lyset, der trænger ud gennem hullerne i den.

Skulle der komme et nysgerrigt barn forbi med tomatsovs på fingrene eller skulle rødvinen skvulpe over i glasset, er Kometen samlet uden brug af lim, hvorved den, forud for en fotokorrespondance, kan sendes ind til os til udskiftning og returnering for kun 450 kroner.

Diameter: 25 cm eller 35 cm.

Ledning: 3 meter.

Pære: Lampen har en E27-fatning og Holstein Folds anbefaler en 4W LED-pære på 3.000 kelvin.

Leveringstid: Alt er håndlavet hos Holstein Folds og produktionen går i gang, når lampen er købt. Forventet leverings tid for denne model er ca. to uger. Ofte vil det dog gå hurtigere.