Hvidkløver

Lampekrone eget valg

3.316,00 kr.

Opkaldt efter den lille smukke blomst, der pryder så mange græsplæner herhjemme. Kronens træ er almindeligvis bejdset sort, men farven eller træsort kan tilpasses eksempelvis spisebordets farve eller træsort.

Træsort til kronen
Antal
1
Tilføj til kurv

Hvidkløveren er 888 folder fordelt på 24 moduler, toppet med en sortbejdset (vandbaseret farve) krone i FSC-certificeret eller lokalt fældet bøgetræ med tilhørende træstifter drejet hos Nielsen og Holstein på Stevns.

Lampekronen og de tilhørende knapper, der forbinder skærm med krone kan drejes i en træsort efter eget valg eller købes i sortbejdset bøgetræ. Har du fx et spisebord i valnød, sættes valnød i drejebænken og kronen drejes i den organiske form, der gør det ud for kløverblomstens stængel. Et af billederne viser et spisebord fra Nielsen og Holstein udført i amerikansk elm og to Hvidkløvere med lampekroner af samme træsort (NB: disse to er privateje og der bruges nu samme papir til alle lamper).

Har du en sofa i en markant farve eller har du malet dine vægge i din yndlingsfarve? Så kan kronen drejes i lyst træ og bejdses i en farve, der matcher.

Ved køb af varianten 'Eget valg' kontakter jeg dig og hører nærmere om dine ønsker til træsort og/eller farve.

OBS: Hvidkløver kan som udgangspunkt kun afhentes efter aftale på værkstedet på Østerbro i København.

Diameter: 39 cm.

Ledning: 3 meter.

Pære: Lampen har en E27-fatning og Holstein Folds anbefaler en 4W LED-pære på 3.000 kelvin. Instruktioner til montering medfølger.

Leveringstid: Alt er håndlavet hos Holstein Folds og produktionen går i gang, når lampen er købt. Lampekronen fremstilles på Nielsen og Holsteins finsnedkeri på Stevns. De kan have andre ordrer og derfor kan leveringstid på op til seks uger forekomme. Oftest går det dog hurtigere. Se evt. leveringsbetingelserne nederst på siden.