Dråben

Valnød

3.000,00 kr.

Dråben som pendel er kontrasten mellem det massive udtryk i lampekronen og det dynamiske spil som skærmens mange overlappende papirlag giver, når lampen er tændt.

Træsort til kronen
Antal
1
Tilføj til kurv

Dråben består af 25 moduler, som blev til i Tunes bestræbelser på at undgå papirspild. I starten købte jeg nemlig A4-papir og fik det skåret til kvadrater. Der var altid en masse strimler tilbage, som jeg ikke kunne bruge til noget. Det kunne jeg ikke have siddende på mig, så jeg designede et modul af den lille rest.

Kronen er som standard drejet af FSC-certificeret mahogni hos Nielsen og Holsteins værksted på Stevns. Træsorten kan blive din foretrukne træsort eller det kan bejdses, så den matcher dine møbler eller farven på væggene og går i dialog med din øvrige indretning.

Ved køb af varianten 'Eget valg' kontakter jeg dig og hører nærmere om dine ønsker til træsort og/eller farve.

Diameter: 20 cm. Højde: 51 cm.

Ledning: 3 meter.

Pære: Lampen leveres med en sparepære med tre forskellige indstillinger: kraftig, mellem og dæmpet. Pæren er en kronepære på 4W til E27-fatning. Instruktioner til montering medfølger.

Leveringstid: Alt er håndlavet hos Holstein Folds og produktionen går i gang, når lampen er købt. Lampekronen er også lavet i hånden - på Nielsen og Holsteins finsnedkeri på Stevns. De kan have andre ordrer og derfor kan leveringstid på op til seks uger forekomme. Oftest går det dog hurtigere. Se evt. leveringsbetingelserne nederst på siden.