Dråben

2.784,00 kr.

Dråben som pendel er kontrasten mellem det massive udtryk i lampekronen og det dynamiske spil som skærmens mange overlappende papirlag giver, når lampen er tændt.

Træsort til kronen
Antal
1
Tilføj til kurv

Dråben består af 25 moduler, som blev til i Tune Holsteins bestræbelser på at undgå papirspild. I starten købte han nemlig A4-papir og fik det skåret til kvadrater. Der var altid en masse strimler tilbage, som han ikke kunne bruge til noget. Det kunne han ikke have siddende på sig, så Tune designede et modul af den lille rest.

Kronen er som standard drejet af FSC-certificeret mahogni hos Nielsen og Holsteins værksted på Stevns. Træsorten kan blive din foretrukne træsort eller det kan bejdses, så den matcher dine møbler eller farven på væggene og går i dialog med din øvrige indretning.

Ved køb af varianten 'Eget valg' kontakter vi dig og hører nærmere om dine ønsker til træsort og/eller farve. Prisen ved dette valg kan stige, hvis dit valgte træ er dyrere eller farven ikke er på lager.

Skulle der komme et nysgerrigt barn forbi med tomatsovs på fingrene eller skulle rødvinen skvulpe over i glasset, er Dråben samlet uden brug af lim, hvorved den, forud for en fotokorrespondance, kan sendes ind til os til udskiftning og returnering for kun 450 kroner.

Diameter: 20 cm. Højde: 51 cm.

Ledning: 3 meter.

Pære: Lampen leveres med en sparepære med tre forskellige indstillinger: kraftig, mellem og dæmpet. Pæren er en kronepære på 4W til E27-fatning. Instruktioner til montering medfølger.

Leveringstid: Alt er håndlavet hos Holstein Folds og produktionen går i gang, når lampen er købt. Lampekronen er også lavet i hånden - på Nielsen og Holsteins finsnedkeri på Stevns. De kan have andre ordrer og derfor kan leveringstid på op til seks uger forekomme. Oftest går det dog hurtigere. Se evt. leveringsbetingelserne nederst på siden.