Krøllet blingbling

Lyseblå

292,00 kr.

Øreringe af papir med krøllet blingbling-effekt. 

Foldet i små oplag af alt det smukke papir, der har været igennem værkstedet de sidste par år er disse florlette øreringe lige så meget en hyldest til papirtypers mangfoldighed og genanvendelse, som de er en hyldest til skønheden, til festen, livet. - Og så vejer de næsten ingenting.

Antal
1
Tilføj til kurv

For at sikre holdbarheden er øreringene forstærket indvendigt omkring hullet til ørebøjlen. Derudover er de limet og spændt i form, og de har fået en overfladebehandling, der sikrer at udseendet bevares. De måler 38 mm horisontalt henover midten.

Alle metaldele er nikkelfri og lavet af forgyldt og forsølvet messing med mindre andet er angivet. Ørebøjlerne er på elegant vis monteret med en øsken til et slyngestik, der er fastgjort indvendigt i øreringen.

Materialet er alt, hvad man kan tænke sig - i papirform: kork, imiteret slange eller krokodille, guld, sølv, perlemor, velour, træ, stof - og selvfølgelig alle mulige forskellige former for papir lige fra japansk chiyogami til new zealandsk hampe- eller genbrugspapir. Den særlige teknik, som Tune Holstein har udviklet gør, at stort set alle papirtyper, og endda visse stoftyper, kan bruges.

Øreringene leveres i en eksklusiv æske i FSC-certificeret karton med indlæg af bio-skum.