Tulipanen

Foldet i dit eget papir

2.200,00 kr.

Tænk hvis du selv kunne vælge papir! Tulipanens modul er designet sådan, at kun forsiden af papiret kommer til syne - både indvendigt og udvendigt i lampen.

Vælg papir
Antal
1
Tilføj til kurv

Tulipanen er din mulighed for en personlig lampe i det papir, du ønsker dig.

Der er mange muligheder. Vi skal blot bruge 20 stykker papir fra dig. Billederne viser Tulipanen lavet af gamle søkort til en ivrig sejler, og af en kunstkalender til Kraftværket i København - et beskæftigelsestilbud til borgere med kognitive udviklingsforstyrrelser, hvor Tune arbejder frivilligt.

Modellen fås også i et særligt japansk papir i rødt eller hvidt med gavmilde, gyldne penselstrøg. Håndmalet, så hvert papir er unikt.

Ønsker du at få lavet en personlig lampe, skærer jeg selv papiret til. Din færdige lampes diameter bliver en lille smule større end sidelængden på de kvadrater, jeg skærer. Jeg synes personligt, at papir på 23-24 cm. giver en god pendel. Når du køber, kontakter jeg dig og hører om dine ønsker til papirvalg og om, hvordan vi ordner det praktiske såsom overlevering af papir.

Diameter: 25 cm (rød/hvid med guld).

Ledning: 3 meter.

Pære: Lampen har en E27-fatning og Holstein Folds anbefaler en 4W LED-pære på 3.000 kelvin.

Leveringstid: Alt er håndlavet hos Holstein Folds og produktionen går i gang, når lampen er købt. Denne model er færdig senest to uger efter, at papiret er modtaget.