Påskepynt og snefnug 11. marts

525,00 kr.

Lørdag den 11. marts folder vi snefnug til den store guldmedalje.

Lær at folde de smukke snefnug og kom i mål med påskepynten - tag gerne dit eget papir med eller brug det, der er tilgængeligt på dagen. Snefnug er et særligt roset, der er designet af Tune Holstein. Den oprindelige udgave foldes af en sekskant og snefnug udmærker sig ved at kunne laves uden lim, fordi det klikkes i form til sidst takket være alle de forudgående folder.

Når de først sidder i fingrene, er snefnuggene ret enkle at folde. De kommer til at sidde i fingrene på den her workshop, og du vil også lære, hvordan princippet kan overføres til andre kanter som fx femkanter og ottekanter. Kig på billederne og se de forskellige muligheder.

Antal
1
Tilføj til kurv

Kom med på workshop sammen med andre nysgerrige. Det er sjovt og lærerigt, og du går derfra med inspiration til, hvordan du kan fortsætte derhjemme. 

Vælg mellem fire lørdage på Kraftværket, Vordingborggade 15, 2100 København Ø.


21. januar kl. 9-17: Æsker

18. februar kl. 9-17: Moduler til collage

11. marts kl. 10-16: Snefnug til påskepynten

15. april kl 10-16: Megafugle til haven/altanen


Det bliver så interessant, at frokosten bliver noget, der bare skal overstås - derfor tager du den selv med. Snacks og kaffe/te sørger jeg for.

Du går hjem med forudsætningerne for selv at lege og lære videre i dit eget tempo - og helt uden lim og saks


Materialer er inkluderet i prisen, men medbring gerne dit eget foldbare: plakater, noder, søkort, tapetrester osv. - så skærer vi det til (gælder ikke megafugle).


Køb workshoppen her. Du får en tilmeldingsbekræftelse retur på SMS eller mail, når dit køb er modtaget. Du kan også MobilePay'e 525/pers til 30528197 med kommentaren ‘Workshop + dato + dit navn’.


PS: Der bliver løbende meldt datoer ud for kommende workshops og stedet er som udgangspunkt i København. Følg med ved at skrive dig op til nyhedsbrevet i formularen nederst på forsiden.