Collager

420,00 kr.

Lørdag den 28. oktober kl. 10-16 folder vi origamicollager.


Lav dine egne origami collager af foldede moduler! Origamicollager består af håndfoldede moduler, der samles til flade geometriske værker.


Du kommer i fredfyldt flow og belønnes med et værk lige til at sætte i glas og ramme. 


Når du kommer hjem kan du fortsætte arbejdet i dit eget selskab og tempo eller sætte din omgangskreds i sving, så I sammen kan lave kæmpestore collager.Antal
1
Tilføj til kurv

På workshoppen sørger Tune for materialerne, men det er også muligt at bruge dit eget papir, tapetrester eller andet foldbart materiale. Tag med hvad du har og lad os se, om det kan bruges.


På workshoppen lærer du noget nyt, du bliver udfordret og kommer i flow. Det bliver så interessant, at frokosten bliver noget, der bare skal overstås - derfor tager du den selv med. Snacks og kaffe/te sørger jeg for.

Du går hjem med forudsætningerne for selv at lege og lære videre i dit eget tempo - og helt uden lim og saks.

Materialer er inkluderet i prisen, men har du noget særligt papir liggende, som du kunne tænke dig at forvandle, så tag det med og lad os vurdere, om det kan bruges.

Workshoppen foregår lørdag den 28. oktober kl. 10-16 på Kraftværket, Vordingborggade 15 (indgang ved det orange skilt).


Køb workshoppen her. Du får en tilmeldingsbekræftelse retur på SMS eller mail, når dit køb er modtaget. Du kan også MobilePay'e 525/pers til 30528197 med kommentaren ‘Workshop + dato + dit navn’.


PS: Der bliver løbende meldt datoer ud for kommende workshops og stedet er som udgangspunkt i København. Få information om andre workshops ved at skrive dig op til nyhedsbrevet i formularen nederst på forsiden.