Moduler til collage 18. februar

525,00 kr.

Lørdag den 18. februar folder vi origamicollager.


Lav dine egne origami collager af foldede moduler! Origamicollager består af en masse moduler, der først foldes og så samles til flade geometriske værker.


Du kommer i fredfyldt flow og belønnes med et værk lige til at sætte i glas og ramme. 


Når du kommer hjem kan du fortsætte arbejdet i dit eget selskab og tempo eller sætte din omgangskreds i sving, så I sammen kan lave kæmpestore collager.Antal
1
Tilføj til kurv

Kom med på workshop sammen med andre nysgerrige. Det er sjovt og lærerigt, og du går derfra med inspiration til, hvordan du kan fortsætte derhjemme. 

Vælg mellem fire lørdage på Kraftværket, Vordingborggade 15, 2100 København Ø.


21. januar kl. 9-17: Æsker

18. februar kl. 9-17: Moduler til collage

11. marts kl. 10-16: Snefnug til påskepynten

15. april kl 10-16: Megafugle til haven/altanen


Det bliver så interessant, at frokosten bliver noget, der bare skal overstås - derfor tager du den selv med. Snacks og kaffe/te sørger jeg for.

Du går hjem med forudsætningerne for selv at lege og lære videre i dit eget tempo - og helt uden lim og saks.


Materialer er inkluderet i prisen, men medbring gerne dit eget foldbare: plakater, noder, søkort, tapetrester osv. - så skærer vi det til (gælder ikke megafugle).


Køb workshoppen her. Du får en tilmeldingsbekræftelse retur på SMS eller mail, når dit køb er modtaget. Du kan også MobilePay'e 525/pers til 30528197 med kommentaren ‘Workshop + dato + dit navn’.


PS: Der bliver løbende meldt datoer ud for kommende workshops og stedet er som udgangspunkt i København. Følg med ved at skrive dig op til nyhedsbrevet i formularen nederst på forsiden.