Megafugle til haven eller altanen 15. april

525,00 kr.

Lørdag den 15. april laver vi fugle til at hænge i haven eller på altanen.

Få lidt mere liv i haven eller på altanen med de foldede kæmpefugle. Fuglene blev introduceret sidste sommer, hvor de var blikfang for den stevnske sommerudstilling VæRK 21.

De foldede kæmpefugle blev meget populære blandt de besøgende, og nu har du mulighed for at lave dem selv. De er skabt til den barske blæst på Stevns og det danske gajolvejr: foldet af et kraftigt materiale fra byggeindustrien og forstærket med tyk ståltråd og diverse nitter. På workshoppen lærer vi først at folde en trane af almindeligt papir og herefter kaster vi os over kæmpeudgaven og folder fugleflokke i flok.

Antal
1
Tilføj til kurv

Kom med på workshop sammen med andre nysgerrige. Det er sjovt og lærerigt, og du går derfra med inspiration til, hvordan du kan fortsætte derhjemme. 

Vælg mellem fire lørdage på Kraftværket, Vordingborggade 15, 2100 København Ø.


21. januar kl. 9-17: Æsker

18. februar kl. 9-17: Moduler til collage

11. marts kl. 10-16: Snefnug til påskepynten

15. april kl 10-16: Megafugle til haven/altanen


Det bliver så interessant, at frokosten bliver noget, der bare skal overstås - derfor tager du den selv med. Snacks og kaffe/te sørger jeg for.

Du går hjem med forudsætningerne for selv at lege og lære videre i dit eget tempo - og helt uden lim og saks.


Materialer er inkluderet i prisen.


Køb workshoppen her. Du får en tilmeldingsbekræftelse retur på SMS eller mail, når dit køb er modtaget. Du kan også MobilePay'e 525/pers til 30528197 med kommentaren ‘Workshop + dato + dit navn’.


PS: Der bliver løbende meldt datoer ud for kommende workshops og stedet er som udgangspunkt i København. Følg med ved at skrive dig op til nyhedsbrevet i formularen nederst på forsiden.